Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی گفت: در راستای مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو جهت متوقف ساختن تکمیل ظرفیت دانشگاه‌ها از سال آینده، دفتر گسترش آموزش راه حلی ارائه داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابوالقاسم دولتی مدیرکل گسترش آموزش عالی با اشاره به توقف تکمیل ظرفیت از سال آینده، توضیح داد: به منظور جلوگیری از جا به جایی دانشجویان پس از قبولی در زیرنظام ها، مصوبه سنجش و پذیرش دانشجو اعلام می‌کند تکمیل ظرفیت در دانشگاه‌ها متوقف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه امسال هم تمدید ظرفیت داشتیم نه تکمیل ظرفیت، گفت: ظرفیتی که مدام در دانشگاه‌ها پر و خالی می‌شود، اهمیت دارد که این امر بیشتر در مورد دانشگاه‌های غیردولتی و آزاد صدق می‌کند.

دولتی در مورد راه حل جایگزین برای تکمیل ظرفیت، توضیح داد: این راه حل را شورای گسترش آموزش عالی ارائه داده است. بر این اساس، فعال کردن سیستم سنجش و پذیرش یکپارچه در کل زیرنظام‌ها عملیاتی می‌شود که این راه حل، کارشناسی شده و ثابت است.

وی در توضیح بیشتر این موضوع، اظهار کرد: تمام زیرنظام‌ها بدون استثناء حتی دانشگاه آزاد اسلامی که به صورت مستقل، فرایند سنجش و پذیرش دانشجو را انجام می‌دهد صرفاً در سازمان سنجش آموزش کشور، سنجش و پذیرش می‌شوند.

مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی در توضیح علت حذف تکمیل ظرفیت دانشگاه‌ها از سال تحصیلی آینده، گفت: یک دانشجو ممکن است با پذیرش در یک آزمون یا بر حسب سوابق تحصیلی وارد موسسه یا دانشگاهی شده باشد.

وی افزود: همزمان با این قبولی، فرد با شرکت در فرایند تکمیل ظرفیت و ارائه مدارک خود به دانشگاه یا موسسه دیگری، دوباره در مرکز آموزشی دیگری پذیرفته می‌شود. در واقع، اشکال اینجاست که دانشجو خود را از موسسه‌ای به موسسات و دانشگاه‌های دیگر جا به جا می‌کند.

مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی با بیان اینکه آمار جابجایی دانشجویان میان موسسات و دانشگاه‌ها کم نیست، اظهار کرد: این جا به جایی‌ها در زیرنظام ها، بی نظمی‌هایی برای موسسات و دانشگاه‌ها ایجاد می‌کند که در نهایت همین مراکز و دانشگاه‌ها متضرر می‌شوند. همچنین برنامه ریزی دانشگاه‌ها و موسسات هم بهم می‌ریخت و ظرفیت مراکز را مدام دچار نوسان می‌کرد.

مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی با بیان اینکه بر اساس این سیستم، هر دانشجو تنها در یک دانشگاه یا موسسه قبول می‌شود، گفت: با این روش، امکان جا به جایی دانشجو از غیرانتفاعی‌ها به پیام نور یا از پیام نور به آزاد و غیرانتفاعی‌ها متوقف می‌شود. این روش در تمام دانشگاه‌های جهان هم مرسم است.

وی تاکید کرد: در سیستم یکپارچه سنجش و پذیرش دانشجو، فرد تنها یک بار با سیستم پذیرشِ یکپارچه قبول شود و تمام. در این صورت، یقیناً شاهد اعتراضی هم از سوی داوطلبان نخواهیم بود و ظرفیت دانشگاه هم تکمیل می‌شود.

به گفته این مقام مسئول در وزارت علوم، با یکپارچه سازی سنجش و پذیرش، دانشگاه‌ها می‌دانند دقیقاً برای یک سال تحصیلی به چه تعداد دانشجو نیاز دارند، پس برای آن برنامه ریزی می‌کنند، ضمن اینکه میزان ظرفیت مورد نیاز دچار نوسان و تغییر نمی‌شود.

مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی در وزارت علوم، تمدید ظرفیت در سال تحصیلی جاری تنها برای چند زیرنظام صورت گرفت و در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تکمیل ظرفیت اجرا نشد. منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۵۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع ارتباط موسسات آموزش عالی بلژیک با دانشگاه‌های اسرائیل

به گزارش خبرگزاری مهر، با افروخته شدن خیزش اعتراضات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا ضد همکاری‌های دانشگاهی با اسرائیل، اینک امتداد آن در قاره سبز نیز پررنگ شده است.

پایگاه خبری القدس العربی روز چهارشنبه گزارش داد که یک دانشگاه مهم بلژیکی نیز به صف قطع همکاری دانشگاهی با شرکای اسرائیلی خود برخاست.

در همین ارتباط، خبرگزاری رسمی بلژیک (بلگا) در خبری اعلام کرد که دانشگاه غیردولتی مهم بروکسل در اقدامی بی‌سابقه برنامه تحقیقاتی و فناورانه خود را با مراکز دانشگاهی اسرائیلی را خود را به علت نسل کشی اشغالگران در غزه به تعلیق در آورد.

این دانشگاه همچنین اعلام کرد که در حال بررسی تعلیق سایر پروژه‌های دیگر همکاری خود با اسرائیل است.

خبرگزاری رسمی بلژیک روز چهارشنبه خبر داد که این تصمیم مسئولان این دانشگاه غیردولتی پیشتر با تشدید حملات اسرائیل ضد غزه صورت گرفته است.

بر اساس این گزارش، طبق برنامه نهایی دانشگاه غیردولتی بلژیک، قرار است مسئولان این دانشگاه مهم در بروکسل هفت طرح تحقیقاتی و سرمایه گذاری مشترک خود را با دانشگاه‌های این رژیم را متوقف کنند.

پیش از این نیز، «کارولین گنز» وزیر توسعه همکاری بلژیک امروز چهارشنبه از کشورهای اروپایی خواسته تا صدور سلاح به رژیم صهیونیستی را متوقف کنند.

این مقام بلژیکی بر لزوم افزایش کمک بشردوستانه به غزه تاکید کرد و از کمیسیون اروپا خواست تا تعهدات و پرداختی‌های خود آن روا را از سر بگیرد.

کد خبر 6100968

دیگر خبرها

  • قطع ارتباط موسسات آموزش عالی بلژیک با دانشگاه‌های اسرائیل
  • شمار زیادی از دانشگاه‎های مرکزی محدودیت پذیرش دانشجو دارند
  • نوزدهمین مجمع‌عمومی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور برگزار می‌شود
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • شوراهای اسلامی در احصاء مطالبات مردم و ارائه راهکار برای رفع چالش‌ها پیشگام باشند
  • نتایج آزمون EPT اعلام شد
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد