Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی گفت: در راستای مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو جهت متوقف ساختن تکمیل ظرفیت دانشگاه ها از سال آینده، دفتر گسترش آموزش راه حلی ارائه داد.

ابوالقاسم دولتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا ، با اشاره به توقف تکمیل ظرفیت از سال آینده، توضیح داد: به منظور جلوگیری از جا به جایی دانشجویان پس از قبولی در زیرنظام ها، مصوبه سنجش و پذیرش دانشجو اعلام می کند تکمیل ظرفیت در دانشگاه ها متوقف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه امسال هم تمدید ظرفیت داشتیم نه تکمیل ظرفیت، گفت: ظرفیتی که مدام در دانشگاه ها پر و خالی می شود، اهمیت دارد که این امر بیشتر در مورد دانشگاه های غیردولتی و آزاد صدق می کند.
دولتی در مورد راه حل جایگزین برای تکمیل ظرفیت، توضیح داد: این راه حل را شورای گسترش آموزش عالی ارائه داده است. بر این اساس، فعال کردن سیستم سنجش و پذیرش یکپارچه در کل زیرنظام ها عملیاتی می شود که این راه حل، کارشناسی شده و ثابت است.
وی در توضیح بیشتر این موضوع، اظهار کرد: تمام زیرنظام ها بدون استثناء حتی دانشگاه آزاد اسلامی که به صورت مستقل، فرایند سنجش و پذیرش دانشجو را انجام می دهد صرفاً در سازمان سنجش آموزش کشور، سنجش و پذیرش می شوند.
مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی در توضیح علت حذف تکمیل ظرفیت دانشگاه ها از سال تحصیلی آینده، گفت : یک دانشجو ممکن است با پذیرش در یک آزمون یا بر حسب سوابق تحصیلی وارد موسسه یا دانشگاهی شده باشد.
وی افزود: همزمان با این قبولی، فرد با شرکت در فرایند تکمیل ظرفیت و ارائه مدارک خود به دانشگاه یا موسسه دیگری، دوباره در مرکز آموزشی دیگری پذیرفته می شود. در واقع، اشکال اینجاست که دانشجو خود را از موسسه ای به موسسات و دانشگاه های دیگر جا به جا می کند.
مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی با بیان اینکه آمار جابجایی دانشجویان میان موسسات و دانشگاه ها کم نیست، اظهار کرد: این جا به جایی ها در زیرنظام ها، بی نظمی هایی برای موسسات و دانشگاه ها ایجاد می کند که در نهایت همین مراکز و دانشگاه ها متضرر می شوند. همچنین برنامه ریزی دانشگاه ها و موسسات هم بهم می ریخت و ظرفیت مراکز را مدام دچار نوسان می کرد.
مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی با بیان اینکه بر اساس این سیستم، هر دانشجو تنها در یک دانشگاه یا موسسه قبول می شود، گفت: با این روش، امکان جا به جایی دانشجو از غیرانتفاعی ها به پیام نور یا از پیام نور به آزاد و غیرانتفاعی ها متوقف می شود. این روش در تمام دانشگاه های جهان هم مرسم است.
وی تاکید کرد: در سیستم یکپارچه سنجش و پذیرش دانشجو، فرد تنها یک بار با سیستم پذیرشِ یکپارچه قبول شود و تمام. در این صورت، یقیناً شاهد اعتراضی هم از سوی داوطلبان نخواهیم بود و ظرفیت دانشگاه هم تکمیل می شود.
به گفته این مقام مسئول در وزارت علوم، با یکپارچه سازی سنجش و پذیرش، دانشگاه ها می دانند دقیقاً برای یک سال تحصیلی به چه تعداد دانشجو نیاز دارند، پس برای آن برنامه ریزی می کنند، ضمن اینکه میزان ظرفیت مورد نیاز دچار نوسان و تغییر نمی شود.
مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی در وزارت علوم، تمدید ظرفیت در سال تحصیلی جاری تنها برای چند زیرنظام صورت گرفت و در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تکمیل ظرفیت اجرا نشد.
**9492**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دفتر گسترش وزارت علوم تكميل ظرفيت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۲۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه پیام نور، ابراهیم تقی زاده با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به برخورد تند و خشن پلیس آمریکا با دانشجویان معترض به جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم غزه و نیز دستگیری جمع زیادی از دانشجویان و اساتید آزادیخواه آمریکایی، دانشگاه پیام نور آمادگی بورسیه و پذیرش این دانشجویان را در مراکز فعال بین الملل این دانشگاه در اقصی نقاط جهان دارد.

تقی زاده همچنین افزود؛ دانشگاه آمادگی دارد ضمن آموزش زبان فارسی به این دانشجویان در رشته مطابق با تحصیل دانشجویان آمریکایی شرایط ادامه تحصیل آنان را فراهم نماید.

رییس دانشگاه پیام نور با اشاره به بسترهای مناسب الکترونیکی دانشگاه پیام نور گفت؛ دانشگاه پیام نور با امکانات آموزش الکترونیکی و بهره مندی از آموزش مجازی نیز میتواند این دانشجویان را بورسیه تحصیلی نموده و در رشته هایی که در مراکز بین الملل و مراکز داخلی دائر است در هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجویان آمریکایی تعلیق شده را تحت آموزش قرار دهد.

تقی زاده در پایان با اشاره به هماهنگی های بعمل آمده با رییس مرکز امور بین الملل و نمایندگی های فعال دانشگاه در کشورهایی چون؛ کانادا، آلمان، امارات و دیگر کشورها، گفت : دانشگاه پیام نور این دانشجویان را با همان شرایطی که در کشور خودشان تحصیل می کردند پذیرش کرده و تسهیلات و امکانات تحصیل در اختیارشان قرار خواهد داد.

کد خبر 6096946

دیگر خبرها

  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • نتایج آزمون EPT اعلام شد
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی